A youngart.hu online galéria kiemelt művészeinek válogatott alkotásaiból nyílik interaktív csoportos kiállítás Közép- és Kelet-Európa vezető művészeti vásárán.

Art Market 2022

Az Art Market Budapest jóvoltából néhány napra Budapest válik Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé: 2022. október 6-9. között a vásár 4 kontinens közel 30 országából érkező 116 kiállítója 500 feletti művész több ezer alkotásával várja a közönséget a Bálna Budapest épületében. A youngart.hu online galéria eddig megvalósított kreatív projektjeinek pozitív visszhangjára alapozva, és azt megerősítve, idén először szerepel Közép- és Kelet-Európa vezető művészeti vásárán.

Projektkoncepció

Látogatóink velünk együtt tapasztalhatják meg a virtuális világ és a valóság közötti határ átlépését, ahogy kiterjesztjük az online galériában való böngészés, kutatás és felfedezés élményét a fizikai térbe. Amikor a képzőművészeti alkotások és berendezési tárgyak összekapcsolódnak, és egy egészet alkotnak, kialakul egy közvetlen, otthonos hangulat, amelyben a kortárs műkedvelők először találkozhatnak galériánkkal.

A weboldalon és a galériában tett látogatás élménye időben és térben koncentrálódik. Az installációba helyezett képernyőn teljes egészében megismerhetővé válik a youngart.hu kiemelt szelekciója, a PRIME, amely a legmagasabb színvonalú művészek alkotásainak gyűjteménye. Mindeközben a kiállítótérben bemutatott kortárs alkotások beteljesítik a testközeli befogadás vágyát.

A kiállított művészek

Bács Emese, Becskei Andor, Békési Ervin, Esse-Bánki Ákos, Gergely Réka, Göncz Dalma, Haniko, Juhász Szilárd, Kővári Kamillavirág, Labrosse Dániel, Marosi Panni, Marton Ákos Barnabás, Nagy Gábor, Németh Marcell, Ódor Bence, Pintér András Ferenc, Révész Ákos, Sütő Róbert, Szax Olivér, Szirmai Nóra, Tomasz Piars

Kérdéseid vannak a vállalati gyűjtemények felépítésével kapcsolatban? Inspirációt keresel, hogyan tehetnéd kreatívabb hellyé az irodádat, színesebbé az otthonodat? Keresd standunkat! Foglalj helyet a kis "nappalinkban" és ismerd meg jobban a kortárs magyar képzőművészeket az Art Market Budapesten!

A youngart "nappali" kényelméről az ADA Möbelwerke gondoskodik!

Art Market Budapest
2022. október 6-9.
Bálna Budapest
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Standunk száma: PR104

(Forrás: youngart)


1 éve
#youngartgaléria #meghívó #kiállítás #artmarket