2022. OKTÓBER 14., PÉNTEK, 16:00 UTC+02

Ezen a délutánon, Topor Tünde és Winkler Nóra vezeti körbe vendégeinket a park legújabb szobrai között. Párosuk nem véletlenül legendás – fontos nagy múzeumokban, galériákban tartott vezetéseik akkor is személyesek, szellemesek és szórakoztatóak, ha nehezebben befogadható művekről mesélnek. Mindketten régóta szeretik, nemcsak a Balaton-felvidéket, de a Káli Art Inn külső-belső tereit is.

A parkbéli sétát borvacsora követi, séfünk Tündével és Nórával közösen találta ki a fogások sorát, a tálak izgalmasan kapcsolódnak a szobrokhoz. Italok vonatkozásában egy kifejezetten művészet-szerető, fiatal borászatot hívtunk meg, a Somszög Pincészet Tokaj-hegyalján, történelmi nagydűlőkben gondozza a szőlőt, alapítója műgyűjtőként is szenvedélyes. Sokféle elhivatottság és inspiráció szervezi ezt az estét, létrehozói szívesen mesélnek is majd ezekről az asztalok mellett.

Köveskál - Káli Art-Park (KAP) / Káli Art Inn
Káli Art-Park (KAP) / Káli Art Inn, Köveskál

A Káli Art Inn erre az alkalomra különleges csomagajánlattal kedveskedik.

Foglalja le most a helyét!

A vacsoraprogram és a vezetés ezúttal kizárólag szállóvendégeink számára elérhető!

Foglald le most a helyed, szállással, vacsorával, tárlatvezetéssel kibővített kedvezményes csomagajánlatunkat ide kattintva éred el: https://www.kaliartinn.hu/kapcsolat/foglalas?rnw_arrive=2022-10-14&rnw_departure=2022-10-16

További információ:


1 éve
#meghívó #tárlatvezetés #kiállítás #káliart-park