A youngart online galéria elsődleges célja, hogy összekösse a fiatal tehetséges művészeket a műkedvelő nagyközönséggel, és áthidalja a vásárlói és eladói igények közt tátongó szakadékot.

youngart galéria

A galéria megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

Egyre többen szeretnék egyedi, eredeti festményekkel, szobrokkal és egyéb műtárgyakkal díszíteni otthonukat vagy irodájukat, de nem tudnak vagy akarnak milliós nagyságrendben költeni egy remekműre. Erre az igényre a fiatal, képzett művészek alkotásai nagyszerű megoldást jelenthetnek, számukra azonban az alkotó munka mellett gondot jelenthet a vásárlói közönség elérése. A youngart.hu oldal egy olyan platformot biztosít, ami mindkét oldal számára megoldást és segítséget nyújt ebben.

A galéria művészeti képzettséggel rendelkező szobrászok, festők, fotósok és grafikusok számára kínál lehetőséget eladásra kínált műveik bemutatására és értékesítésére. A youngart online galéria látogatói így megismerhetik, és vásárlásukkal támogathatják a fiatal tehetségeket. Elérhető árú, egyedi festmények, szobrok, fotók és grafikák közül válogathatnak, miközben nem kell attól tartaniuk, hogy a kinézett műalkotás esetleg a szomszéd faláról is visszaköszön.

Ráadásul, ki tudja, mit hoz a jövő? Elképzelhető, hogy egy fiatal, feltörekvő művésztől vásárolt remekmű a jövőben a sokszorosát éri majd.

"Kapcsolatok, kapcsolódások, a psziché és külső tényezők egymáshoz való viszonya fogalmazódik meg bennem, a természet alkotta organikus formák segítségével. Projekciós felületekként is felfogható érzékeny rendszerek rideg acélban testet öltve. Levél erezetek, rovarszárnyak felépítése, érhálózatok alakulnak át megfogható, tapintható személyes terekké. A gyermekkori inspirációk és a felnőtt lét gyakran abszurd valósága keveredik a formáimban. Általam átszűrt, szavakkal nehezen kifejezhető érzések, érzetek, hangulatok, fogalmak, látványok az én szobraim. Nagyrészt ösztönszintű, érzések által vezérelt alkotói folyamat végeredményei."

Szirmai Nóra


3 éve
#szirmainóra #kollekció #galéria #youngartgaléria