Karácsonyi vásárral egybekötött kiállítás keretein belül mutatják be alkotásaikat és munkásságukat a Youngart-Porsche-METU közös pályázatának díjazottjai, Esse Bánki Ákos, Békési Ervin és Benedek Róza.

Youngart-Porsche-METU Kortárs Képzőművészeti Pályázat zárókiállítás és Youngart Karácsonyi Art Fair

A karácsonyi vásár látogatói kedvezményes áron válogathatnak a youngart alkotóinak több mint 200 műve közül. A rengeteg egyedi festmény, szobor, fotó, grafika és digitális print közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb alkotást, akár alacsonyabb összegért szeretne a karácsonyfa alá egy kisebb darabot szeretteinek, akár a saját nappaliját kívánja díszíteni egy nagyobb méretű remekművel.

A youngart számára a Kubik egy tudatos választás, egy tökéletes helyszín, ami adottságaiból adódóan nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy az emberek barátságos és otthonos hangulatban, feszengés és küszöbfélelem nélkül tudjanak belépni, majd elmerülni és válogatni a youngart.hu fiatal alkotóinak jobbnál-jobb alkotásai közül. A programot tárlatvezetések gazdagítják, és karácsonyi hangulat kíséri.

Az esemény díjtalanul látogatható a Kubik coworking rendezvényterében (1137 Budapest, Jászai Mari tér 5.) 2021. december 17-ig minden nap 11-19 óra között.

További információ:


2 éve
#youngartgaléria #karácsony #vásár #meghívó