Több mint kétszáz dizájntárgy és műalkotás lesz látható a 360 Design Budapest kiállításon, amely október 15–20. között várja a közönséget a Nyugati pályaudvar egykori várótermében, a Magyar Divat & Design Ügynökség szervezésében.

360 Design Budapest kiállítás
Fotó: Horváth Ádám

Az ötödik alkalommal megrendezendő nemzetközi és magyar alkotók munkáit felsorakoztató tárlat 2024-ben újragondolt koncepcióval, idén először a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által szervezett Budapest Design Week eseménysorozatának központi kiállításaként tér vissza – közölte az ügynökség szerdán.

A bemutató célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse a közönséggel a dizájn- és kreatívszektor értékeit és lehetőségeit, valamint bemutassa a magyar és nemzetközi tárgykultúra magas színvonalát és kulturális sokszínűségét, több száz éves hagyományait. Az MDDÜ három kiállítási kategóriában (Brand Product, Collectible Design, valamint Prototípusok és/vagy Digitális tervek) hirdetett pályázatot feltörekvő alkotók, formatervezők, ipar- és képzőművész-hallgatók számára.

A felhívásra minden eddiginél nagyobb számú, több mint 90 pályamunka érkezett, amelyből szakmai bírálóbizottság választotta ki a legkiemelkedőbb tárgyakat.

Tovább olvasom


1 hónapja
#kiállítás #meghívó #budapest #360design