2022. június 30-án tartottuk az ÜVEG.HÁZ projekt második rendezvényét. A képek talán tükrözik azt a hangulatot, amiben a jelenlévők részesülhettek ezen a klassz – hőséggel kánikulált – nyárestén. Tovább dolgozunk azon, hogy a következő alkalmak során még többen megtapasztalhassák azt az újfajta közösségi művészeti élményt, amit a Sirály sétányon lévő térbe álmodtunk. Köszönjük az összes résztvevőnek, közreműködőnek, hogy a hangulat olyanná vált, ami mindenki számára élményt nyújthatott. DJ Mahogany varázsolt zenét az estéhez; a kiállítók kurátoraként a youngart.hu olyan művészek alkotásait biztosította, akik organikusan fejezik ki műveik által azt a szabadságot és lendületet, amik a vágyott közösségi terünkhöz szerves egységként plusszolnak bele.

MOMKult ÜVEG.HÁZ

fotó: Szaller Renáta

2022. július 12-ig Renata Liszi photography plexiképe, Nóra Szirmai légies acélszobrai és Nagy Gábor plasztikája látható az ÜVEG.HÁZban.

Mindenkit bíztatunk, hogy sétáljon el az ÜVEG.HÁZhoz, nézze meg a kiállítást, érezze a közösségi tér lüktetését, egyfajta szuper klímáját (délután öttől késő éjjelig wow a flow) — és jöjjön el a következő rendezvényekre is! (Legközelebb: 2022. július 14.)

További képek a MOMkult Facebook oldalán...

* * *

Rendkívüli atmoszférában telt az ÜVEG.HÁZ projekt második megnyitója. Készítettünk egy videót is róla.


1 éve
#youngartgaléria #momkult #üveg.ház #megnyitó #kiállítás #videó #photoswipe