A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) különleges esemény keretében jeleníti meg a hazai divat és kreatívipari márkákat, művészeket. 2024. szeptember 19-én a Budapest Select Prezentációra a Casa degli Artisti épületébe várja a vendégeket. Az esemény a Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) szakmai támogatásával valósul meg, a Milan Fashion Week hivatalos eseménykalendáriumának részeként.

Budapest Select - Milan Fashion Week

A Budapest Select Prezentáció különleges élményt ígér, ahol a divat, a design és a szépségipar világa találkozik. Az esemény Milánó központjában, a Casa degli Artisti exkluzív helyszínén kerül megrendezésre, és nyolc magyar divatmárka – BORBALA, CHOKASSY, CUKOVY, JUDIT BÁRÁNY, KATA SZEGEDI, NANUSHKA, SOLÆR és ZSIGMOND – mutatja be legújabb, 2025-ös tavaszi-nyári kollekcióját. A bemutatkozásra most először egy önálló helyszínen, az MDDÜ önálló szervezésében kerül sor, ezzel tovább erősítve a magyar divat- és kreatívipar nemzetközi jelenlétét. A nemzetközi megjelenések céljából létrehozott Budapest Select ernyőmárka, az egységes kommunikáció által segíti a márkák láthatóságának növelését a külföldi szereplések alkalmával.

A divatmárkák mellett a kreatív tervezők és művészek is központi szerepet kapnak a Milan Fashion Week eseményén. A Budapest Select keretében számos kiemelkedő tervező és művész, köztük a &Famke, Anna Cserba, Balázs Veres, David Nemeth, az ERROR N' MORE, a HORA, Julia Nema, a KOMONKA, Meander, Mónika Üveges, Nora Szirmai, Petra Szondi, a sarakele studio, a Studio Arkitekter és az UTO munkái jelennek meg. Az esemény által kínált élményeket az Omorovicza luxuskozmetikai márka színesíti Budapest által inspirált termékeivel.

Budapest Select - Milan Fashion Week

A Budapest Select Prezentáció nem csupán egy divatesemény, hanem egy komplex élmény, ahol a látogatók egyszerre merülhetnek el a magyar divat, design, szépség, gasztronómia és művészet világában. Az esemény során a magyar dj-szettek ritmusa és a kreatív installációk egyedi atmoszférát teremtenek, amely hitelesen közvetíti Budapest eklektikus, vibráló energiáját. Az érdeklődők számára egy egyedülálló lehetőség nyílik, hogy felfedezzék a magyar kreatívipar váratlan sokoldalúságát és energiáját ezen a nemzetközi platformon.

Forrás: hfda.hu


1 hónapja
#mddü #kiállítás #design #milánó