A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) negyedik alkalommal rendezi meg a 360 Design Budapest, regionális dizájnkiállítást, idén október 17. és 22. között. A korábbi években is nagy népszerűségnek örvendő eseménynek ebben az évben az Adria-palota ad otthont, ahol összesen több mint hatvan ismert és feltörekvő hazai, valamint regionális dizájner több mint kétszáz alkotásával találkozhat a közönség. A kiállításon a múlt, jelen és jövő találkozását kísérhetjük végig különböző művészeti megközelítésekben, továbbá exkluzív tárlatvezetések és side eventek gazdagítják a programokat.

A Red Dot-díjas 360 Design Budapest célja a hazai és regionális alkotók ismertségének növelése, a dizájnmárkák nemzetközi piacra lépésének elősegítése, valamint az új, innovatív, fenntartható irányok bemutatása a szakmai közösség és a széles nyilvánosság számára.

Meghívó: 360 Design Budapest regionális kiállítás / ADRIA Palota, Budapest
360 Design Budapest regionális kiállítás / ADRIA Palota, Budapest

A 2023-as év fontos újítása, hogy a formatervezők és iparművészek mellett képzőművészek is bemutatkoznak, méghozzá új helyszínen, az Adria-palotában kialakított, különleges installációs térben. A kiállítás kurátora, Bonta Gáspár látványos koncepcióval készült a rendezvényre:

"Magyarország és a régió gazdag dizájntörténeti és iparművészeti örökségét ötvözve a kortárs alkotásokkal, egy valódi múlt-jelen-jövő tengelyt létrehozva."

TOVÁBB OLVASOM...

Forrás: roadster.hu


6 hónapja
#kiállítás #budapest #mddü #adriapalota