Támogasd a KÉPEZŐ edukációs tevékenységét és vásárolj értékes műalkotásokat!

A KÉPEZŐ online jótékonysági aukciót szervez 2024. szeptember 30. és október 15. között az AXIOART-on. Az aukcióra kerülő műalkotások egytől egyig fontos gondolatokat, globális, társadalmi kérdéseket érintő üzenetet rejtenek az esztétikus felszín alatt, így edukációba nagyon jól bevonhatók. Az Axioart honlapján megvalósuló online jótékonysági aukció célja a KÉPEZŐ Galéria edukációs tevékenységének támogatása, kiemelten a non-profit, művészettel nevelésre irányuló programok forrásainak megteremtése.

KÉPEZŐ Galéria - Jótékonysági aukció

A KÉPEZŐ Galéria művészettel nevelés tevékenysége igencsak átfogó. Kiállításainkat kizárólag edukációs céllal szervezzük, melyekhez minden esetben ingyenes művészetpedagógiai foglalkozásokat tartunk iskolás csoportoknak. Tehetséggondozó programot szervezünk már 4. éve, saját kidolgozású oktatási programot tartunk, amely során a képzőművészetet eszközként vonjuk be az oktatásba, tananyaghoz kapcsolható módon.

Tudományos bizonyítékok szólnak amellett, hogy a művészeti foglalkozások, a művészetek tanulása hogyan segíti egyes agyterületek működését és ez milyen jó hatást gyakorol más tudásterületekre is. A művészettel nevelés tevékenységünk során erőteljesen hozzájárulunk a felnövekvő generációk szellemi, lelki, érzelmi és erkölcsi életének kiteljesítéséhez, lelki harmóniájuk kialakításához és annak fenntartásához.

A Budapest Contemporary Képzőművészeti Vásáron a KÉPEZŐ Galéria által szervezett jótékonysági árverésre bocsátott műalkotások kiemelt válogatása megtekinthető szeptember 26. és 29. között a Bálna Rendezvényközpontban, a KÉPEZŐ Galéria standján.

Gyertek el a BCT vásárral és kerüljetek közelebb a képzőművészeti alkotásokhoz!

LICITÁLNÁL AZ AUKCIÓS KATALÓGUSBAN SZEREPLŐ KÉPEKRE?

Az online aukció az axioart.hu honlapján keresztül történik. Csak kattints a kiválasztott kép alatti Licitálok! gombra, mely átnavigál az axioart.hu aukciós felületére.

Szirmai Nóra: Beauty of Destruction No.1 (2020)

Licitálj Szirmai Nóra: Beauty of Destruction No.1 (2020) c. szoborára!
A licitálás 2024. szeptember 30-án 9:00-től nyílik meg!

Forrás: https://www.kepezo.hu/jotekonyagi-aukcio-2024/


1 hónapja
#képező #aukció #kiállítás #jótékonyság