2023. OKTÓBER 17., KEDD, 19:00

Ha ősz, akkor 360 Design Budapest!

Negyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) a többszörös díjnyertes 360 Design Budapest regionális kiállítást. Október 17. és 22. között közel 60 alkotó tárgyai lesznek láthatóak az Adria Palota falai között. A hazai és regionális formatervezők, ipar- és képzőművészek közel 170 tárgya költözik be a több mint 400 négyzetméteres térbe. A kiállítás kurátora immár hagyományosan Bonta Gáspár, aki ezúttal a kulturális örökség tematikáját, a múlt és a jelen találkozását állította a koncepciója középpontjába.

Meghívó: 360 Design Budapest regionális kiállítás / ADRIA Palota, Budapest
Meghívó: 360 Design Budapest regionális kiállítás / ADRIA Palota, Budapest

Az Adria Palotában hazai exkluzív tárlatvezetők, nemzetközi előadók, meet the designer események várják a kiállításra látogatókat. Az esemény kiemelt vendége, Rossana Orlandi, mentor, a Rossana Orlandi Galéria alapítója, aki az MDDÜ design LAB curated by Rossana Orlandi programját is bemutatja. Exkluzív tárlatvezetést tart Horváth Judit, muzeológus, kurátor, az Iparművészeti Múzeum Kortárs Design Főosztályának vezetője, Kelen Anna, a Virág Judit Galéria vezető művészettörténésze és árveréseinek vezetője, Varga Priszcilla, stylist és art director, Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol zenekar énekes frontembere valamint Winkler Nóra, művészeti és kulturális szakember.

A 360 Design Budapest rendezvénysorozata most először kilépve a kiállítótérből szakmai partnereinek együttműködésével side eventekkel is készül a design és művészetek iránt érdeklődő közönség számára.

További információ:

Időpont: 2023. október 17. 19:00
Helyszín: ADRIA Palota, 1054 Budapest, Szabadság tér 16
Szirmai Nóra (360 Design Budapest): https://360dbp.com/exhibitor/szirmai-nora/
Részletes programbontás: https://360dbp.com/program/360-design-budapest/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/835928701323210


7 hónapja
#meghívó #kiállítás #megnyitó #budapest #mddü #adriapalota