Az ezerarcú ARCHLine.XP nemcsak lakberendezési, építészeti tervekhez használható. Szirmai Nóra szobrászművész felhasználónk látványterveit már láthattátok pályázatunkon. Most a program merőben új alkalmazását mutatja be számunkra.

"Az ARCHLine.XP-t szobrok kivitelezéséhez és tervezéséhez is egyaránt használom 2017 óta. Sok esetben segített, hogy a programmal nem csak látványterveket lehet létrehozni, hanem egy olyan tervező program amivel a kivitelezés is könnyen megy. Különösen fontos ez a köztéri munkák tervezésénél. Most egy újabb köztéri alkotáshoz is az ARCHLine.XP-t használtam. Általában először megrajzolom a rajzi eszközökkel, majd a 3D forma funkció segítségével keltem életre a terveimet. Ezeket a 3D testeket alakítom, hajlítom, majd akár objektumként elmentve könnyedén tudok építkezni belőlük." - Szirmai Nóra

“TEDD LE A KOCSIDAT ÉS TARTS VELÜNK KULTÚRÁZNI!” esemény középpontjában egy rendhagyó szabadtéri kiállítás áll. Országos meghívásos pályázat keretében 13 szobrászművészt kértek fel köztük engem is, hogy készítsen kifejezetten a helyhez kötődő, művészeti alkotást. A HÍD-Tájművészeti ösvény olyan tágabb perspektívát ad, amelyben a kifejezetten ide tervezett műalkotásokon keresztül, újabb és újabb asszociációs, érzelmi és gondolati terek nyílnak meg.

Április 30-án 15:00 órától kerül sor a rendhagyó szabadtéri kiállítás nem éppen szokványos séta-megnyitójára, ahol 3 km-en keresztül kerül bemutatásra a 13 köztéri műalkotás, köztük az enyém is.

Mindenkit szeretettel várunk a kiállítás megnyitójára!

 

Bővebb információ:
Forrás (archline.hu): https://www.archline.hu/blog/munkak-bemutatasa/kapolcs-hid-tervezo-szirmai-nora
Meghívó: Tedd le a kocsidat és tarts velünk kultúrázni! https://szirmainora.hu/news/meghivo-tedd-le-a-kocsidat-es-tarts-velunk-kulturazni


1 éve
#photoswipe #archline.xp #szirmainóra #tájművészet #látványterv #kapolcs